PayPal Direct
Free shipping from 100€!
Delivery time 2-3 working days
Two Year Warranty

S.T.A.M.P.S. Ringe für Damen

Top seller
Ring Milano Ring Milano
€37.00 *
Close filters
No results were found for the filter!

Koop S.T.A.M.P.S. Ringen voor vrouwen online

In de officiële online winkel vindt u alle S.T.A.M.P.S.-ringen voor vrouwen. U kunt onze hele collectie online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Ons betalingssysteem is veilig en u kunt alle vragen rechtstreeks aan de uitvinder en ontwerper stellen.

Stamps damesringen zijn verwisselbaar en hebben een uniek ontwerp.

Kies tussen de mooie metalen ringen met zwarte stenen of de gekleurde Mystic Stones om de juiste ring voor u te vinden. Postzegelringen voor vrouwen zijn eenvoudig, maar met karakter. Ze zijn niet alleen een echte blikvanger, maar maken ook een echt statement.

De ring als sieraad - de geschiedenis

De juwelenring geniet grote faam als symbool van eeuwige liefde. Het kan een attent cadeau zijn voor een vriendin of vriend. Maar vooral de verlovingsring en de trouwring zijn populaire geschenken om de liefde en een bindend partnerschap te benadrukken. Waar komt de gewoonte vandaan?

De oorsprong en geschiedenis van trouwringen

Vele duizenden jaren geleden werd de ring belangrijk als symbool van het huwelijk bij de huwelijksceremonie. Waarom een ring, andere juwelen kunnen evengoed dienen. Het antwoord is het symbool van oneindigheid, want een ring heeft geen einde en geen begin. Een romantische gedachte. Populaire trouwringen zijn ook verstrengelde ringen. Zij zijn het symbool van de onafscheidelijkheid van de partners.

In de oudheid droegen de Romeinen en de oude Egyptenaren de ring aan de linker ringvinger, zoals dat tegenwoordig in bijna alle Europese landen het geval is, behalve bijvoorbeeld in Duitsland. In die tijd werd aangenomen dat deze vinger rechtstreeks in verbinding stond met het hart.
In de oudheid droeg alleen de vrouw de ring. Pas veel later kwamen de trouwringen voor de man en de vrouw.

In de begintijd van de ring als symbool van eeuwige liefde of verbondenheid droegen vrouwen ringen van ijzer. Alleen mensen met een hoge sociale status droegen ringen van edelmetaal. Dit omvatte vooral aristocraten.

De ring als teken van verbondenheid

De ring als symbool van verbondenheid had zijn begin in de toewijzing aan de familie waarin de vrouw trouwde. Huwelijken en bruiloften werden vroeg georganiseerd, huwelijken uit liefde waren ongebruikelijk.

Viewed
Newsletter
In the future I would like to be informed about latest trends, special offers and vouchers. Cancellation is possible at any time.
  • PayPal Direct
  • Free shipping from 100€!
  • Delivery time 2-3 working days
  • Two year warranty